Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Portrettfotografering - 3000 NOK

Livet settes på pause og øyeblikkene blir foreviget! Du får 1 time fotografering (portretter på valgfritt sted), og 20 digitale, høyoppløslige bilder redigert i både farger og svart/hvitt. Du vil motta de ferdige bildene via epost og bildene kan brukes helt fritt til privat bruk (inkl. sosiale medier).

Vielse og portretter - 8000 NOK

Bryllupets høydepunkt, den frie kjærligheten og hverandre! Dere får 2 - 2,5 timer fotografering (vielsen og portretter på valgfritt sted), og 50 digitale, høyoppløslige bilder redigert i både farger og svart/hvitt. Dere vil motta de ferdige bildene på en minnepenn og bildene kan brukes helt fritt til privat bruk (inkl. sosiale medier)

Halvdagsfotografering - 12 000 NOK

En halv magisk dag. Dere får 6 timer fotografering (fra stelling til middagen starter), og 100 digitale, høyoppløslige bilder redigert i både farger og svart/hvitt. Vi tar en hyggelig planleggingssamtale i forkant av bryllupet for å gå gjennom dagen. Dere vil motta de ferdige bildene på en minnepenn og bildene kan brukes helt fritt til privat bruk (inkl. sosiale medier)

Heldagsfotografering - 15 000 NOK

Fra dagslys til månelys, fra kjærester til ektefolk! Dere får 10 timer fotografering (fra morgen til kveld), og 150 digitale, høyoppløslige bilder redigert i både farger og svart/hvitt. Vi tar en hyggelig planleggingssamtale i forkant av bryllupet for å gå gjennom dagen. Dere vil motta de ferdige bildene på en minnepenn og bildene kan brukes helt fritt til privat bruk (inkl. sosiale medier)

Annet?

Jeg tar også på meg andre typer oppdrag om det skulle ønskes. Send meg gjerne en melding, så finner vi ut av det.

Using Format